Volledige Houtbouwprojecten

geplaatst op 11-10-2013
Bouwadvies Beerkens is dé expert op het gebied van duurzaam, gezond en circulair bouwen. Zo heeft Bouwadvies Beerkens vele projecten ontwikkeld en begeleid die gebruik maken van volledige houtbouw. Voorbeelden hiervan zijn de ambulanceposten in Kelpen-Oler, Venray en in Weert. Deze projecten zijn onder ontwikkeling en begeleiding van Bouwadvies Beerkens succesvol afgerond. Op het moment begeleid BouwAdvies Beerkens de bouw van een nieuwe ambulancepost in Leende, Nieuw-Bergen en Landgraaf. Deze ambulanceposten zullen zoals voorafgaande ambulanceposten en overige bouwprojecten ook volledig in houtbouw worden gerealiseerd. Bent u opzoek naar goede begeleiding en ontwikkeling bij uw duurzaam bouwproject? Neem dan nu contact op met mij!
  • Ambulancepost Weert
  • Vrijstaande Woning Giel Peetershof, Egchel
  • Ambulancepost Leende
Ambulancepost Weert

Ambulancepost Weert

Volledig ecologisch gebouw
Vrijstaande Woning Giel Peetershof, Egchel

Vrijstaande Woning Giel Peetershof, Egchel

Volledig duurzam gebouwd
Ambulancepost Leende

Ambulancepost Leende

Volledige houtbouw ambulancepost
Previous
Next

Over BouwAdvies Beerkens

BouwAdvies Beerkens heeft ruim 20 jaar ervaring met alle facetten van de bouw voor particulieren, bedrijven, zorginstellingen, gemeenten en overheden.
BouwAdvies Beerkens is uw partner op het gebied van:

  • duurzaam & gezond bouwen
  • bouwbegeleiding & management
  • bouwdirectie & coördinatie
  • vastgoed- beheer, ontwikkeling en realisatie
  • bemiddeling aan- en verkoop milieuvriendelijke energiezuinige woningen
  • maken van bouwkundige calculaties

Duurzaam bouwen

BouwAdvies Beerkens adviseert ook bij ontwikkeling en nieuwbouw van een zogeheten ‘nul-energiewoning’. Wij hebben met diverse partijen nul-energiewoningen ontwikkeld die interessant zijn voor elke particulier die minder energiekosten wil betalen.

groenhuis

‘Nul-energie’ betekent dat u in deze woning over een heel jaar gemeten nagenoeg evenveel energie opwekt als verbruikt. Per saldo betaalt u dus vrijwel géén energiekosten. Bijkomend voordeel is dat de bouwtijd maar 1/2 bedraagt t.o.v. een traditionele woning.
Meer weten?
Vul het contactformulier in en wij nemen vrijblijvend contact met u op.